De behandelingen bij Trimsalon Doodles Only

Trimbeurt:

Uw doodle wordt in model gebracht met de effileerschaar en tondeuse met opzetkam. De lengte van de vacht wordt bepaald door verschillende factoren zoals de structuur en de dichtheid van de vacht en daarin adviseer ik dan ook. Maar ook uw wensen tellen mee. Verder wordt er ook indien nodig en gewenst de nagels geknipt en de oren gereinigd en geplukt. Uw doodle dient u zelf de dag voor de trimbeurt thuis te wassen en te borstelen.

Indien uw doodle ernstige klitten of vilt heeft kan het doodle-model niet aangehouden worden en wordt hij/zij in overleg geschoren op een kortere lengte, om pijn te voorkomen. Het belang van uw doodle staat bij mij voorop.
Wanneer uw doodle 6 maanden oud is is een eerst trimbeurt vaak gewenst i.v.m. de puppyvacht die droog en lang is en daardoor snel klit. Doodles worden vervolgens om de 6 á 10 weken getrimd afhankelijk van de vachtsoort.

 

LET OP:  Helaas heb ik een STOP op het aannemen van nieuwe klanten.

Ik heb wel nog plek voor u in de workshops!

 

 

Tussendoor onderhoudsbeurt:
Tussen de gewone trimbeurten door kan u een onderhoudsbeurt inplannen. Dan wordt uw doodle goed geborsteld en gecontroleerd op klitten en indien mogelijk er dan uitgehaald. Ook worden de oogjes, voetzooltjes, poepertje, genitaliën vrij geknipt. Indien nodig en gewenst worden ook de nagels geknipt en de oren gereinigd en geplukt.

 

 

 

IMG_9628