Doodle vachtverzorging

De vachtverzorging van je doodle is een hele klus… maar weet jij echt alles al, om de doodlevacht goed te verzorgen? Wil jij ook dat de verzorging een feestje wordt voor jou doodle?

Ieder doodle-baasje kan deze workshop ‘Doodle vachtverzorging’ doen. Zie het maar als een puppy-trainingscursus bij een hondenschool, alleen dan éénmalig. Op de puppytraining leer je heel veel in 10 lessen en is voor elke baas en pup leuk en leerzaam. Dit geldt eigenlijk ook voor deze workshop, je doodle leert op een leuke manier tafelmanieren en jij leert een basis vachtverzorging met tips en tricks en met de juiste (professionele) materialen die de basis zijn om je doodle en zijn vacht op een goede manier zijn leven lang te verzorgen tussen de trimbeurten door.

Deze workshop, die in mijn trimsalon in Zaandam gegeven wordt, kan gevolgd worden door doodles vanaf 4 maanden oud (hoe jonger de hond, des te gemakkelijker je alles aanleert en de trimbeurten zullen verlopen).  Je bent niet verplicht om daarna door te gaan voor de vervolg-workshop ‘Hoe trim ik mijn eigen doodle’. Wil je WEL heel graag je eigen doodle zelf leren trimmen, dan kun je NA deze workshop zo door naar de workshop ‘Hoe trim ik mijn eigen doodle’.

 

In deze workshop leer je:

  • Hoe je je doodle wast en waarom (je doodle zelf wordt dan niet gewassen).
  • Hoe je je doodle droogt met de waterblazer en waarom.
  • Hoe je het haar voor de oogjes netjes vrij knipt.
  • Hoe je de vacht het beste kunt borstelen en kammen en waarom.
  • Hoe je een borstelbeurt heel ontspannen kan laten verlopen en waarom.
  • Hoe je klitten zachtjes en op de juiste manier verwijdert en waarom.
  • Hoe je de oortjes voorzichtig uitplukt en waarom.

 

De datums voor de workshop kun je vinden op mijn website en facebookpagina.

Je kunt je inschrijven via het contactformulier op de website of via mijn emailadres trimsalon.doodles.only@gmail.com voor de datum die jou het beste uitkomt.

Er is plek voor maximaal 3 deelnemers per workshop en gaat alleen door bij minimaal 2 deelnemers. De workshop is van 13.00 uur tot 16.00 uur en is inclusief ‘bedank’tasje met naslagwerk, koffie, thee en wat lekkers.

De prijs bedraagt € 95,00 per persoon, per doodle.

De prijs voor een extra persoon die met jullie mee wil (zonder hond) is € 47,50  dit kan zijn je man/vrouw, dochter/zoon, vader/moeder of de oppas mochten die de hond ook veel verzorgen. Helaas is deze workshop niet geschikt voor kinderen onder de 11 jaar.

Tijdens de workshop zal ook mijn eigen doodle Guus aanwezig zijn.

Heb je nog vragen? Of wil je je inschrijven voor deze workshop? Mail dan even naar trimsalon.doodles.only@gmail.com

 

Prive-workshop Doodle Vachtverzorging:

Wil je liever een prive-workshop (helemaal alleen, of liever met je partner, dochter, vriendin of moeder erbij) op een dag die JOU goed uitkomt, dan kan dit ook buiten de andere workshop-datums om. De prive-workshop is voor maximaal 2 personen. Helaas is deze workshop niet geschikt voor kinderen onder de 11 jaar.

Alle aandacht gaat alleen naar jou en jouw doodle en er is geen afleiding van andere honden of deelnemers. Alle tijd om jouw te begeleiden en jou vragen te beantwoorden.

De prive-workshop is van 9.00 tot 12.00 uur of van 13.00 tot 16.00 uur en is inclusief koffie, thee, ‘bedank’tasje met naslagwerk en wat lekkers voor de hond.

De prijs voor een prive-workshop is € 170,00.

Tijdens de workshop zal ook mijn eigen doodle Guus aanwezig zijn. Wil je liever niet dat Guus erbij is, laat het me dan even weten, dan regel is een oppas die dag.

Heb je nog vragen? Of wil je je inschrijven voor deze workshop? Mail dan even naar trimsalon.doodles.only@gmail.com

 

 

Voorwaarden van deelname:

– Na je aanmelding ontvang je een factuur. Je krijgt 7 dagen de gelegenheid om de betaling aan ons in orde te maken.

– Niet verschijnen op de workshop ontslaat je niet van je betalingsverplichting.

– Honden dienen vlovrij te zijn om aan deze workshop te kunnen deelnemen. Indien zij hier niet aan voldoen, kunnen zij geweigerd worden. Vlooienmiddelen liefst 3 weken voor de workshop op de vacht aanbrengen.

– Teven mogen niet loops zijn.

– Bij annulering van uw inschrijving tot 7 dagen voor aanvang van de workshop, wordt ten alle tijden € 30,- administratie- en reserveringskosten in rekening gebracht. U ontvangt uw betaling onder aftrek van deze kosten terug.

– Bij een nieuwe workshopdatum inplannen en de oude datum annuleren tot 7 dagen voor aanvang van de workshop worden er geen kosten in rekening gebracht.

– Bij een nieuwe workshopdatum inplannen en de oude datum annuleren binnen 7 dagen voor aanvang van de workshop worden er 25% van het bedrag aan omzettingskosten in rekening gebracht. De prive-workshop kunt u kosteloos omzetten naar een andere datum.

– Bij annulering binnen 7 dagen voor aanvang van de workshop bent u 50% van het bedrag verschuldigd. U ontvangt uw betaling onder aftrek van deze kosten terug.

– Uitsluitend schriftelijk annuleren is mogelijk. Telefonische annuleringen worden niet als geldige annuleringen aangemerkt.