Workshop Doodlehoofd knippen

Geniet jij ook zo van je doodle….. en trim jij ook je eigen maatje liever zelf, maar vind het koppie knippen zo moeilijk?
Dan is deze workshop echt iets voor jou!

Mocht je al een workshop gevolgd hebben bij mij of bij een ander, maar vind je het hoofd nog steeds moeilijk, of niet mooi genoeg zoals jij het nu knipt, dan kun je met deze workshop nog even alles opfrissen en de puntjes op de i zetten.

workshop-doodlehoofdDe workshop ‘Doodlehoofd knippen’ is een 1 op 1 privé-workshop en duurt 2 uurtjes. Iedere doodle is uniek door de verschillende vachten die er zijn. Jij wilt zijn karakteristieke doodlehoofd behouden, dus jij gaat je eigen doodle zijn hoofd precies knippen naar jou wensen, maar met behulp van tips en de techniek van mij.

Indien je eigen trimgereedschap hebt, dan mag je dat uiteraard meenemen. Ik kan je dan daarover advies geven. Maar ik werk tijdens de workshop met mijn gereedschap.Ik verkoop het trimgereedschap waar ik mee werk, dus mocht je nog iets nodig hebben en bij mij willen aanschaffen dan is dat mogelijk.

Deze workshop plan ik niet in op mijn facebookpagina of op de website.
Voor deze workshop kun je gewoon een mailtje sturen naar mij op trimsalon.doodles.only@gmail.com en dan kijken we samen even naar een datum die jou het beste uitkomt.
De workshop is van 10.00 tot 12.00 uur of van 14.00 tot 16.00 uur en is inclusief koffie/thee en wat lekkers voor de hond. De prijs bedraagt € 95,00 per persoon, per doodle.

Tijdens de workshop zal ook mijn eigen doodle Guus aanwezig zijn.

Heb je nog vragen?
Mail dan even naar trimsalon.doodles.only@gmail.com

 

 

Voorwaarden van deelname:

– Na je aanmelding ontvang je een factuur. Je krijgt 7 dagen de gelegenheid om de betaling aan ons in orde te maken.

– Niet verschijnen op de workshop ontslaat je niet van je betalingsverplichting.

– Honden dienen vlovrij te zijn om aan deze workshop te kunnen deelnemen. Indien zij hier niet aan voldoen, kunnen zij geweigerd worden. Vlooienmiddelen liefst 3 weken voor de workshop op de vacht aanbrengen.

– Teven mogen niet loops zijn.

– Bij annulering van uw inschrijving tot 7 dagen voor aanvang van de workshop, wordt ten alle tijden € 30,- administratie- en reserveringskosten in rekening gebracht. U ontvangt uw betaling onder aftrek van deze kosten terug.

– Bij een nieuwe workshopdatum inplannen en de oude datum annuleren tot 7 dagen voor aanvang van de workshop worden er geen kosten in rekening gebracht.

– Bij een nieuwe workshopdatum inplannen en de oude datum annuleren binnen 7 dagen voor aanvang van de workshop worden er 25% van het bedrag aan omzettingskosten in rekening gebracht. De prive-workshop kunt u kosteloos omzetten naar een andere datum.

– Bij annulering binnen 7 dagen voor aanvang van de workshop bent u 50% van het bedrag verschuldigd. U ontvangt uw betaling onder aftrek van deze kosten terug.

– Uitsluitend schriftelijk annuleren is mogelijk. Telefonische annuleringen worden niet als geldige annuleringen aangemerkt.