Hoe trim ik mijn eigen doodle

Ben jij ook zo gek op je doodle en vind je de vachtverzorging ook zo heerlijk om te doen? Wil je eigenlijk ook zelf wel je eigen doodle trimmen, maar weet niet hoe? Dan is deze workshop echt iets voor jou!

De workshop ‘Hoe trim ik mijn eigen doodle’ is de vervolg-workshop na de basis workshop ‘Doodle vachtverzorging’ en kan je al volgen op een leeftijd vanaf 6 maanden.

Wil je zelfstandig je eigen doodle kunnen trimmen zonder later voor verassingen komen te staan, dan moet je de beide workshops volgen.

Mocht je de basis-workshop ‘doodle vachtverzorging’ al gevolgd hebben bij mij dan kun je gelijk door naar de vervolg-workshop ‘Hoe trim ik mijn eigen doodle’.

In deze workshop, die in mijn trimsalon in Zaandam gegeven wordt, leer je hoe je je eigen doodle zelf in model brengt met de tondeuse en de opzetkam, dit in combinatie met de effileerschaar. Je brengt je hond op een praktische en makkelijke manier in model. Maar leert vervolgens je doodle net even iets strakker en verzorgder eruit te laten zien door de effileerschaar te gebruiken bij de uiteindelijke afwerking. Het hoofd en de staart gaan geheel met de effileerschaar. Ook leer je de nageltjes knippen.workshop-oogjes Als je elke 2 maanden een stukje van de vacht knipt en tussendoor eens extra de basis vachtverzorging doet, ziet je hond er altijd netjes uit en voelt weer lekker zacht aan. Dan kun je iedere keer weer, meer dan trots zijn op jezelf dat je je eigen doodle kunt trimmen.

Niet alleen kun je zelf je eigen tijd indelen en het trimmen bijvoorbeeld in delen doen, maar ook kun je de vacht en het hoofd helemaal naar je eigen zin de gewenste lengte knippen.

Indien je zelf je eigen trimgereedschap inmiddels hebt aangeschaft, dan mag je dat uiteraard meenemen. Ik kan je dan daarover advies geven. Maar ik werk tijdens de workshop met mijn gereedschap. Want bedenk wel dat goed gereedschap zorgt voor het mooiste en het beste resultaat en werkt daardoor ook een stuk prettiger.

Ook verkoop ik het trimgereedschap waar ik mee werk, dus mocht je gelijk bij mij alles voor het trimmen willen aanschaffen dan is dat allemaal mogelijk.

Door maximaal 3 deelnemers (met doodle) te hebben per workshop, krijg je de volle aandacht die nodig is voor jou en je doodle. Deze workshop gaat alleen door bij minimaal 2 deelnemers.

De datums voor de workshop kun je vinden op mijn website en facebookpagina. Je kunt je inschrijven via mijn e-mailadres trimsalon.doodles.only@gmail.com voor de datum die jou het beste uitkomt.

De workshop is van 9.00 uur tot 18.00 uur en is inclusief lunch, trimschema en ‘bedank’tasje. Tevens gaat je doodle helemaal netjes getrimd mee naar huis. De prijs bedraagt € 250,00 per persoon, per doodle. Wil er nog een 2e persoon mee met jou (zonder doodle) dan is de prijs voor diegene € 125,00

Helaas is deze workshop niet geschikt voor kinderen onder de 14 jaar.

Tijdens de workshop zal ook mijn eigen doodle Guus aanwezig zijn.

Heb je nog vragen? Of wil jij inschrijven voor deze workshop? Mail dan even naar trimsalon.doodles.only@gmail.com

 

Privé-workshop ‘Hoe trim ik mijn eigen doodle’

Wil je liever een privé-workshop volgen voor 1 tot 2 personen (helemaal alleen, of liever met je partner, dochter, vriendin of moeder erbij) op een dag die JOU goed uitkomt, dan kan dit ook op andere dagen buiten de geplande workshop-datums om. De prive-workshop is voor maximaal 2 personen.

Alle aandacht gaat alleen naar jou en jouw doodle en er is geen afleiding van andere honden of andere deelnemers. Alle tijd om jouw te begeleiden en jou vragen te beantwoorden.

De privé-workshop is van 9.00 uur tot 17.00 uur en is inclusief lunch, trimschema en bedanktasje. Tevens gaat je doodle helemaal netjes getrimd mee naar huis. De prijs voor een privé-workshop is € 390,00

Helaas is deze workshop niet geschikt voor kinderen onder de 14 jaar.

Tijdens de workshop zal ook mijn eigen doodle Guus aanwezig zijn. Wil je liever niet dat hij erbij is, laat het me dan even weten.

Heb je nog vragen? Mail dan even naar trimsalon.doodles.only@gmail.com

 

 

 

Voorwaarden van deelname:

– Na je aanmelding ontvang je een factuur. Je krijgt 7 dagen de gelegenheid om de betaling aan ons in orde te maken.

– Niet verschijnen op de workshop ontslaat je niet van je betalingsverplichting.

– Honden dienen vlovrij te zijn om aan deze workshop te kunnen deelnemen. Indien zij hier niet aan voldoen, kunnen zij geweigerd worden. Vlooienmiddelen liefst 3 weken voor de workshop op de vacht aanbrengen.

– Teven mogen niet loops zijn.

– Bij annulering van uw inschrijving tot 7 dagen voor aanvang van de workshop, wordt ten alle tijden € 50,- administratie- en reserveringskosten in rekening gebracht. U ontvangt uw betaling onder aftrek van deze kosten terug.

– Bij een nieuwe workshopdatum inplannen en de oude datum annuleren tot 7 dagen voor aanvang van de workshop worden er geen kosten in rekening gebracht.

– Bij een nieuwe workshopdatum inplannen en de oude datum annuleren binnen 7 dagen voor aanvang van de workshop worden er 25% van het bedrag aan omzettingskosten in rekening gebracht. De prive-workshop kunt u kosteloos omzetten naar een andere datum.

– Bij annulering binnen 7 dagen voor aanvang van de workshop bent u 50% van het bedrag verschuldigd.

– Uitsluitend schriftelijk annuleren is mogelijk. Telefonische annuleringen worden niet als geldige annuleringen aangemerkt.