Salonregels

Laat uw doodle goed uit voordat u hem/haar naar de salon brengt. De behandeling zal enige uren in beslag nemen en het is vervelend als de hond zijn behoefte zolang moet ophouden.

Indien uw doodle een medische afwijking, besmettelijke aandoening of allergie heeft of loops is, dan wil ik dat graag van te voren weten.

Zorg dat uw doodle schoongewassen en droog is als u hem/haar brengt.

Zorg dat uw doodle vlovrij is als u hem/haar brengt. Heeft uw doodle toch vlooien dan wordt hij/zij verplicht ontvlood met Vlokill (deze werkt alleen voor 1 dag). Ook zal de trimsalon daarna grondig gereinigd moeten worden ivm. eitjes. De kosten voor het ontvlooien en reinigen van de salon zullen bij u in rekening worden gebracht.

Als u niet op de afgesproken tijd kunt komen, bel dan minimaal 48 uur van te voren om uw afspraak te verplaatsen of af te zeggen. Wanneer u te laat uw afspraak afzegt of verplaatst, wordt er € 50,- in rekening bij u gebracht.

Het is de bedoeling dat u als eigenaar zelf uw doodle’s vacht goed bijhoudt. Hiermee bedoelen we het regelmatig goed borstelen (in de vachtwisseling elke dag en na de vachtwisseling minimaal 2 keer per week). Lukt het u niet goed om uw doodle te verzorgen aarzel dan niet en neem contact op, ik geef u graag advies.

Wanneer u uw doodle zelf gaat wassen, zorg er dan eerst voor dat er geen klitten of los haar meer in de vacht zitten voordat u uw doodle in bad doet. Met veel los haar en klitten kan er namelijk makkelijk vervilting ontstaan en deze is er niet altijd meer uit te borstelen.

Als u uw doodle gebracht heeft, wordt u weer gebeld wanneer uw hem/haar op kunt komen halen. Kom niet eerder, omdat de meeste doodles niet meer rustig op de tafel blijven staan als de baas er weer is.

Breng de trimster bij het brengen van uw doodle op de hoogte van uw mogelijkheden voor het ophalen van uw doodle. Wanneer uw doodle langer moet wachten kunnen er extra kosten in rekening worden gebracht. Hiervoor wordt het gewone uurtarief berekend.

Zorg ervoor dat u telefonisch bereikbaar bent. Zo kunnen wij u bereiken als we vragen hebben of als de doodle opgehaald kan worden.

Houd er rekening mee dat uw doodle alleen op afspraak getrimd kan worden.

Als u niet tevreden bent, laat het dan direct weten. Wellicht kan ik dan nog iets bijwerken, zodat u toch tevreden de deur uitgaat.

De betaling geschiedt bij het ophalen van uw doodle. U kunt in de salon per PIN of contant betalen.