Wie ben ik

Mijn naam is Suzanne Oosterveld, doodletrimster en trotse eigenaresse van Trimsalon Doodles Only in Zaandam.

Tijdens mijn kinderjaren ben ik met veel honden opgegroeid en was stapelgek op ze. Toen wist ik al dat ik later met mijn gezin ook een eigen hond zou nemen.

In september 2012 kwam mijn langgekoesterde wens uit, onze Guus een 8 weken oude, rode Australische labradoodle kwam bij ons wonen.

IMG_8605Met de informatie van de fokster over het onderhoud en de bewerkelijke vacht van Guus, kwam ik er al snel achter dat het onderhoud inderdaad niet eenvoudig bleek te zijn, waardoor ik op zoek ben gegaan om er meer over te weten te komen. Wanda Klomp van Dog Comfort bood de oplossing, waar ik vervolgens diverse workshops volgde.

Toen Wanda aankondigde te starten met een opleiding tot doodletrimster, wist ik gelijk dat dit mijn ding was.

Op 30 januari 2014 ben ik voor de opleiding doodletrimster geslaagd. Ik ben mijn eigen trimsalon begonnen, in het schuurtje aan huis. Na een klein jaartje ben ik op zoek gegaan naar iets ruimers om ook mijn workshops te kunnen geven. Na eerst nog even een korte tijd een ruimte te hebben gehuurd in de ideefabriek, kwam het pand op Oud Zaenden op mijn pad. Er moest wel het èèn en ander opgeknapt worden, dus na een kleine verbouwing was de trimsalon klaar en kon de salon op 1 juli 2015 open gaan. Een heerlijke plek aan het water met een voortuin die met droog weer ideaal is voor de honden om even lekker te kunnen spelen na de trimbeurt.

Samen met mijn doodle Guus ga ik elke dag vol plezier naar mijn salon om daar de doodles te voorzien van een mooi getrimde doodle-coupe en hoop dit nog heel lang te kunnen doen.

Guus en ik verwelkomen u dan ook heel graag in onze salon!